Move over Mariah Carey, all we want for Christmas is method

Move over Mariah Carey, all we want for Christmas is method

Duurzaam schoonmaakmerk method viert kerst dit jaar groots met betoverende pop-up shop

Dinsdag 5 december 2017 — method opent een pop-up shop met duurzame twist van 11 tot en met 24 december in hartje Antwerpen. De pop-up shop wordt twee weken lang een kleurrijk en geurrijk kerstwalhalla waar je je kan onderdompelen in de schone schoonmaakwereld, geschenken kan inpakken met gerecycleerde materialen, deel kan nemen aan creatieve upcycle-workshops en overrompeld zal worden door tal van winacties. En natuurlijk ontdek je ook de sterren van het feest zelf: de method schoonmaakproducten. 

 

A messy method Christmas

Het kleurrijke zusje van schoonmaakmerk Ecover doet het hart van elke kerstliefhebber dit jaar sneller slaan. Te midden van de drukke kerstshoppingperiode opent het merk een pop-up shop die met haar schitterende etalage de Huidevetterstraat helemaal zal doen oplichten. Iedereen is er welkom om de stijlvolle schoonmaakproducten met verrassende geuren te testen, maar ook om method en niet-method kerstcadeaus in te pakken met gerecycleerde materialen in het DIY wrapping station, gratis kerstkaarten te versturen naar familie+vrienden en deel te nemen aan de workshops en winacties.

Wrapping workshops met glitter junkie Elfi en creatieve girlboss Jessica

Als kers op de taart organiseert method twee workshops waar je leert hoe jouw kerstcadeaus de show kunnen stelen onder de kerstboom. Partners in christmascrime zijn glitter junkie Elfi van Glam at Heart en creatieve girlboss Jessica van Antwerp Avenue. Tijdens de wrapping workshops leggen ze stap voor stap de kunst van het inpakken uit en ga je aan de slag met gerecycleerde materialen. De workshops staan gepland op woensdag 13 december en zaterdag 16 december telkens van 15:00 tot 17:00. Dus meld je snel aan. 

Smossen zonder schuldgevoel tijdens het kerstdiner

Een heerlijke kerstmaaltijd bereiden, cadeautjes uitpakken en spelen met de allerkleinsten in de familie; deze knusse kerstmomenten zijn allesbehalve netjes en vrij van rommel”, stelt Steven van den Ouweland, The Pope of Soap bij method. “Onze producten helpen je om op een leuke manier alles weg te vegen, behalve de herinnering.” 

method is opgericht met het idee een mooie buitenkant te combineren met een zuivere binnenkant. Met een score van 146 behoort method tot de top twee procent van ‘Benefit Corporations’ wereldwijd. Deze certificering is alleen weggelegd voor bedrijven die voldoen aan strenge criteria op vlak van milieu-impact, transparantie en corporate governance. Andere bekende B Corps zijn bijvoorbeeld Tony’s Chocolonely, Ben&Jerry’s en Dopper.

Praktische informatie:

Periode: 11/12/2017 tot en met 24/12/2017
Locatie: method, Huidevettersstraat 36, 2000 Antwerpen
Inschrijven voor de gift wrapping workshops met Jessica van Antwerp Avenue op 13/12 via http://bit.ly/2ihy9ea en met Elfi van Glam at Heart op 16/12 via http://bit.ly/2Aq7WEr
Openingsuren pop-up shop: maandag t.e.m. zondag, van 10:00 – 18:30, zondag 17 december van 10:00 – 18:00 en zondag 24 december van 11:00 – 16:00.

                                                                                 -Einde persbericht-

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:

Ben je geïnteresseerd in een telefonisch interview met de makers van de poetspret? Wil je een product reviewen of wil je zelf schoon schip maken in de method pop-up store? Neem voor meer informatie/bij verzoeken contact op met:

Manon Acke
E:  manon@blyde.be
M: 0470/18.76.83

Over method:
method introduceert een hele nieuwe manier van schoonmaken met stijlvolle en ecologische producten op basis van natuurlijke ingrediënten, die verdraaid goed poetsen en hemels ruiken. De bedenkers en bezielers van method, Adam Lowry en Eric Ryan, zien hun werk als een fantastische kans om de manier waarop reinigingsmiddelen gemaakt én gebruikt worden, volledig te herzien. Maar ook willen de ontwikkelaars aantonen hoe bedrijven duurzaamheid kunnen omarmen. Het merk ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat alle producten die zij de wijde wereld insturen een toonbeeld zijn van duurzaamheid, van het gebruik van veilige en ecologische middelen en van een verantwoord productieproces. Method behoort tot de ‘people against dirty’ familie, waar ook Ecover deel van uitmaakt. Voor meer informatie zie www.methodhome.be.

Manon Acke PR coördinator