Stijlvol schoonmaken: design, kleur én geur in je huis

Donderdag 1 juni 2017 — Oké, schoonmaken is niet meteen onze favoriete klus, maar we kunnen er nu eenmaal niet onder uit. method, het merk bij uitstek voor stijlvolle en duurzame schoonmaakmiddelen, brengt een nieuwe limited edition uit, waar je wél vrolijk van wordt. En je huis ook, want deze nieuwe lijn brengt kleur, geur en de perfecte finishing touch in je interieur. Het ontwerp komt van de Schotse illustratrice Johanna Basford, het brein achter de ondertussen immens populaire kleurboeken voor volwassenen. Samen met Johanna is method op missie om kleur in elk huis te krijgen. De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij een selectie Carrefour hypermarkten.

 

Colour your home, the beauty of cleaning
Van kleuren word je vrolijk, een gedachte die met groot enthousiasme wordt omarmd bij method. Het credo van het merk luidt dan ook: met kleurrijke producten hoeft poetsen geen nare klus te zijn. Voor de nieuwste limited edition reeks werd niemand minder dan Johanna Basford, koningin van de kleurboeken, gevraagd om een uniek ontwerp te creëren. Uit drie prachtige designs van haar hand hebben method fans één favoriet mogen kiezen, waaraan de method designers vervolgens krachtige kleuren toevoegden om de tekening tot leven te brengen. Resultaat: een wondermooi ontwerp dat kleur én design in huis brengt en een fraai plekje verdient op het aanrecht versus het keukenkastje. Een aangename afwisseling voor de doorgaans saaie schoonmaakproducten.
Johanna Basford: “Toen method mij vroeg om ze te helpen in hun zoektocht naar meer kleur in het leven, heb ik direct ja gezegd. De combinatie van kleur en design past perfect bij mijn stijl. Samen hebben we de geur samengesteld. Deze sluit tot in detail aan bij wat ik wil uitdrukken met mijn ontwerp. Een match made in heaven dus.”

Parfum op het aanrecht
Volgens method ruikt proper naar bloemen in plaats van naar bleekwater en daarom ontwikkelen ze producten die een lust voor het oog én voor de neus zijn. Dit geldt zeker voor de nieuwe Limited Edition producten: open de fles en waan je midden in een tuin vol geuren van verse koriander, perzik, pioenrozen en magnolia. Je zou bijna vergeten dat je het niet in je hals dient te spuiten maar op het keukenblad. De limited edition is er echter uiteraard niet alleen voor de sier. De schoonmaakmiddelen van method worden gecreëerd om net zo lief voor de planeet te zijn als genadeloos voor vuil. Net als alle andere method producten rekent deze limited edition dan ook efficiënt af met vette borden, vieze werkbladen en plakkerige handen, zónder gebruik van chemische troep of dierproeven.

Een goed bewaard geheim
De method producten zijn al jaren immens populair in Amerika. Naast hun coole look en parfum-waardige geuren zijn ze namelijk ook nog eens functioneel én vriendelijk voor de planeet. In België is method nog een goed bewaard geheim, maar wie eenmaal kennismaakt met de kleurrijke designflessen en de intense geuren is verkocht.

The Pope of Soap bij method, Steven Van den Ouweland: “Waarom zou verantwoord schoonmaken saai en kleurloos moeten zijn? method bewijst het tegendeel met design schoonmaakproducten die je zeker niet in je keukenkastje wil verstoppen. Integendeel, onze producten zijn echte blikvangers en zorgen voor meer kleur in je keuken en badkamer.”
Deze limited edition is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij een selectie Carrefour hypermarkten. Het assortiment omvat gel handzeep (adviesverkoopprijs €3,49), allesreiniger (adviesverkoopprijs €4,49) en afwasmiddel (adviesverkoopprijs €3,49).

Over method
method introduceert een hele nieuwe manier van schoonmaken met stijlvolle en ecologische producten op basis van natuurlijke ingrediënten, die verdraaid goed poetsen en hemels ruiken. De bedenkers en bezielers van method, Adam Lowry en Eric Ryan zien hun werk als een fantastische kans om de manier waarop reinigingsmiddelen gemaakt én gebruikt worden, volledig te herzien. Maar ook willen de ontwikkelaars aantonen hoe bedrijven duurzaamheid kunnen omarmen. Het merk ziet het als een uitdaging om ervoor te zorgen dat alle producten die zij de wijde wereld insturen een toonbeeld zijn van duurzaamheid, van het gebruik van veilige en ecologische middelen en van een verantwoord productieproces. method behoort tot de ‘people against dirty’ familie, waar ook Ecover deel van uitmaakt. Voor meer informatie zie www.methodhome.be.

Over Johanna Basford
Johanna Basford is de artieste achter de wereldwijde bestsellers van volwassen kleurboeken "Mijn Geheime Tuin"," Het Betoverde Woud", "De Verborgen Oceaan" en "De Magie van de Jungle". Van haar boeken werden wereldwijd meer dan 20 miljoen exemplaren verkocht in meer dan 40 verschillende landen. Met haar gedetailleerde pentekeningen heeft ze de wereld veroverd en volwassenen opnieuw aan het kleuren gezet. Zo kan eenieder de stress van alledag achter zich laten en de magie van hun eigen creativiteit ontdekken.

Noot aan de redactie, niet voor publicatie:
Zijn jullie geïnteresseerd in een telefonisch interview met de koningin van de tekenboeken? Of zien jullie kans om een lezersactie op te zetten met deze coole producten?
Hiervoor of voor meer informatie of rechtenvrij beeldmateriaal graag contact opnemen met:
BLYDE
Wilma Schippers
0479 95 08 55
wilma@blyde.be