Uitnodiging exclusieve opening Statiegeld Store Ecover I 15 november |9.00 sharp | breakfast included

#LETSLIVECLEAN

Woensdag 7 november 2018 — Graag nodig ik je namens Ecover uit voor de exclusieve opening van de Statiegeld Store op donderdag 15 november - een ontbijtsessie om 09.00 uur. Waar? Groendalstraat 14 in Antwerpen

Ecover wil met de Statiegeld Store, die open is van 15 tot en met 17 november, een sterk statement maken vóór statiegeld. De tijdelijke store van Ecover neemt je mee in de wereld van plastic: the good, the bad and the ugly. Ecover wil hiermee zo veel mogelijk mensen sensibiliseren en vermijden dat plastic wordt weggegooid, door er ook na gebruik een waarde aan te geven.

Gedurende drie dagen kan je in de Statiegeld Store je PET-fles(sen) inruilen voor een symbolische euro en een Ecover afwasmiddelfles, de expo “Trash to Treasure” bewonderen gecureerd voor Astrid Nieuwsborg met merken als Eco Birdy - KOI - Dirk van der Kooij en W.R.Yuma, een upcycling workshop volgen met Anne-Catherine Gerets en het “Let’s Talk Rubbish” gesprek van Club Content bijwonen met dé Belgische statiegeld-connaisseurs.

Op het programma 
>> Plastic Talks van Tom Domen van Ecover en Inge Luyten van de Statiegeldalliantie
>> Plastic Confessions
>> Opening Expo from Trash to Treasure door mede curator Astrid Nieuwborg
>> Vegan ontbijt door Camille Dubois van Beets 'n Roots

Lijkt het je leuk om het persontbijt bij te wonen? RSVP dan uiterlijk 8 november via deze link: manon@blyde.be.

Groetjes,

Manon Acke

 

 

 

Manon Acke Blyde