WHAT’S YOUR METHOD?

Donderdag 4 oktober 2018 — Whats your method? – en dan bedoelen we niet zomaar een method, maar jouw method om op de dag van de duurzaamheid mee te pronken. Op 10 oktober is het weer tijd om met elkaar stil te staan bij de manieren om de wereld een stukje mooier én groener te maken. In style welteverstaan, want groen en stijlvol gaan wel degelijk hand in hand. Dus, hoe maak jij de wereld een stukje duurzamer? Welke veranderingen heb jij doorgevoerd om bij te dragen aan een schonere wereld? Er zijn genoeg manieren om groener te leven, maar soms kan je wel wat nieuwe tips gebruiken om het volgende jaar nóg duurzamer in te gaan.

  • Freshen up en start de dag met een koude douche! Op die manier douche je in ieder geval niet langer dan 2 minuten en dat bespaart enorm veel water én energie. Met 2 minuten douchen bespaar je maar liefst 22.556 liter per jaar (gemiddeld douchen we 9 minuten en verbruiken we 26.000 liter)1. Een mooie bijkomstigheid: koud douchen is ook nog eens beter voor je huid.
     
  • Start met mindfull schoonmaken: je hebt echt geen volle emmers water nodig voor een schoon huis. Gebruik weinig water en niet meer schoonmaakmiddel, dan nodig. Een spray zoals de Clementine allesreiniger van method, helpt je overvloedig gebruik van water voorkomen.
     
  • Hello sunshine. Stap over op groene stroom en laad je mobiel daarna op met bijvoorbeeld zonne-energie #stralendoejezo.
     
  • Spoel schoonmaakmiddel altijd door de afvoer en gooi het sopwater niet buiten weg.

#Dvdd18 #SamenSnellerDuurzaam #themethodwa

Wil je graag een method product reviewen of weggeven aan je lezers? Of wil je meer informatie over method en hun missie om de planeet op te schonen? Neem dan contact op met manon@blyde.be of ga naar www.methodhome.be.